Bokmässan - ett måste för alla som gillar att läsa

Varje år så åker jag till Svenska Mässan i Göteborg och går på Bokmässan. Det är ett himmelrike för oss som gillar böcker, att läsa och att ha chans att möta olika författare. I år kommer bokmässan att hållas 27e till 30e september, så det är i nästa vecka det smäller! Ni som vill läsa mer om mässan kan göra det på Bokmässans hemsida som ni hittar här

18 Sep 2018

Bokmalarnas krypin

 

Välkommen till boktokarnas lilla paradis. Jag som skriver denna blogg har så länge jag kan minnas älskat att läsa och slukat de flesta böcker som kommit i min väg. Jag spenderar en stor del av min fritid med att läsa och när jag inte läser pappersböcker så lyssnar jag gärna på ljudböcker. Att läsa är som att få lämna sitt eget liv för en liten stund och uppleva platser, känslor och äventyr som man inte hade kunna i verkliga livet.

Läsupplevelser

På den här bloggen postar jag läsupplevelser och tankar kring böcker som jag har läst eller vill läsa. Jag kommer nog skriva lite om läsandet som sådant också. Drömmen är att själv bli författare, men jag tycker än så länge mycket mer om att läsa än att skriva själv, så vi får väl ser hur det blir med den saken. Jag hoppas att du som tittar in här vill lämna ett litet avtryck bland kommentarerna. Det vore väldigt roligt att få igång lite läsdiskussioner!