Hon som måste dö - Den avslutande Millenniumboken‎

Har ni läst Milleniumböckerna? Jag har läst alla de 3 delar som Stieg Larsson skrev. När han sedan dog och David Lagercrantz tog över, så blev det att jag inte fortsatte. Jag såg den svenska filmen med, men inte den amerikanska, som är det som är i klippet ovan.

Nu har tydligen den sjätte och sista boken i denna serie kommit ut. Kanske kan man nu läsa dem alla ändå. Så att man får ett avslut. 

28 Aug 2019

Bokmalarnas krypin

 

Välkommen till boktokarnas lilla paradis. Jag som skriver denna blogg har så länge jag kan minnas älskat att läsa och slukat de flesta böcker som kommit i min väg. Jag spenderar en stor del av min fritid med att läsa och när jag inte läser pappersböcker så lyssnar jag gärna på ljudböcker. Att läsa är som att få lämna sitt eget liv för en liten stund och uppleva platser, känslor och äventyr som man inte hade kunna i verkliga livet.

Läsupplevelser

På den här bloggen postar jag läsupplevelser och tankar kring böcker som jag har läst eller vill läsa. Jag kommer nog skriva lite om läsandet som sådant också. Drömmen är att själv bli författare, men jag tycker än så länge mycket mer om att läsa än att skriva själv, så vi får väl ser hur det blir med den saken. Jag hoppas att du som tittar in här vill lämna ett litet avtryck bland kommentarerna. Det vore väldigt roligt att få igång lite läsdiskussioner!